Varmt välkommen Jennifer Erni Ulenius till Shaya Solutions!

DSC_0701.JPG


Hej Jennifer och varmt välkommen till Shaya Solutions! Hur mår du?

-Hej Joseph! Jag mår jättebra, är riktigt exalterad över vårt kommande arbete tillsammans.

Välkommen ombord! Det är ömsesidigt från hela teamet kan jag säga!

Hur kom det sig att du valde just Shaya Solutions?
-Shaya Solutions gav mig en riktigt bra magkänsla och blev starkare för varje gång jag träffade er. Era värderingar och inställning till rekrytering, personal och arbetssätt fick mig ”på fall”.

Vad glada vi blir!

Hur upplevde du din rekryteringsprocessen? 

-Den stack ut på flera sätt i jämförelse med andra rekryteringar. Lika mycket som jag fick berätta om mig själv så fick jag även veta massor om er på Shaya Solutions. Vi kunde dela våra tankar och värderingar med varandra vilket kändes väldigt genuint. Jag fick även grundlig och väldigt personlig feedback vilket var otroligt uppskattat.

Tack för den fina feedbacken, väldigt uppskattad!

DSC_0685.JPG

Har inledningen av jobbet levt upp till förväntningarna?

Definitivt, jag har fått ett otroligt varmt och omhändertagande välkomnande! Kommunikationen har varit enastående och jag har fått en tydlig bild av hur den närmsta tiden kommer att se ut.

Vad gör du när du inte jobbar då?

-När jag inte jobbar på Shaya Solutions tränar jag gärna, kickboxning ligger varmt om hjärtat (även om man ofta åker på stryk). Jag tar mig även tiden att vara på familjens landställe där jag kan vara ute i naturen och njuta utav omväxlingen ifrån storstaden.

Varför har du valt just rekryteringsbranschen?

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för människor. Jag har tidigare arbetat som bland annat hälsopedagog innan jag skolade om mig till personalvetare med psykologi som huvudämne. Där fick jag starkt upp ögonen för rekrytering och HR och efter det har intresset bara växt.

Över till en avrundande fråga - vilken är din favorit låt just nu?

Höstens låtar som går på repeat är:

-Breate, Eric Prydz Remix med CamelPhat, Cristoph, Jem Cooke

-Sundress med Asap Rocky

Dessa har jag också lyssnat sönder! Bra musiksmak! 😊 Tack Jennifer för en trevlig intervju och jag, liksom Ellen och Sarah ser verkligen fram emot att jobba med dig. Vi ser fram emot att samverka tillsammans som ett team! Varmt välkommen och stort lycka till från mig, Sarah och Ellen!

-Tack själva!

DSC_0694.JPG


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor