Varmt välkommen Sarah Hansén till Shaya Solutions!

Sarah 3.JPG

Hej Sarah och varmt välkommen till Shaya Solutions! Hur mår du?

-Hej Joseph! Jag mår toppen. Vilken härlig rivstart jag har fått!

Vad kul att du har fått det! Hur kom det sig att du valde just Shaya Solutions?

-Jag ville få in en fot i HR-världen och Shaya Solutions annons tilltalade mig i flera avseenden men det var de inledande samtalen med dig och Ellen som fick mig att vilja bli en del av ert team. Jag gick mycket på magkänsla under rekryteringsprocessen.

Hur upplevde du din rekryteringsprocess på Shaya Solutions? 

-Den kändes väldigt professionell. Det kändes minst lika viktigt för rekryterarna på Shaya Solutions att jag fick berätta om mina värderingar och förväntningar som att de fick dela med sig av deras. Jag fick även utförlig feedback under hela processen. Det är jag inte van vid och det var väldigt uppskattat!

Vad roligt att du känner så! Vi är väldigt måna om att våra kandidater både externt och internt ska få komma till tals och känna att de får ut någonting av rekryteringsprocessen, oavsett utgång.


Har inledningen av jobbet levt upp till förväntningarna?

-Mer än levt upp till förväntningarna! Jag har fått en utförlig upplärning i rekryteringsprocesser och branschen. Det blev även tydligt från start att jag kommit in i ett företag som arbetar för viktiga frågor. Redan innan min första arbetsdag bjöds jag in till en kväll för diskussion om jämställdhetsfrågor och efterföljande livepodd på samma ämne ("Hur svårt kan det vara?" med Hélène Barnekow, VD för Microsoft Sverige anordnat av Advania och fantastiska Fannys Förebilder) .

Vi har även öppet fört en dialog om vad som är viktigt för mig som anställd, både vad gäller ”mjuka” värden och för att jag ska kunna göra ett så bra arbete som möjligt, samt hur vi i företaget kan arbeta för att tillgodose detta. Det tycker jag säger mycket om Shaya Solutions som företag.

Team Shaya.JPG

Vilken fin feedback, tack snälla! Vad gör du när du inte jobbar då?

-När jag inte jobbar på Shaya Solutions tränar jag gärna och reser runt i världen. Jag har ett stort intresse för djur och försöker göra skillnad där jag kan. Det är såklart alltid roligt att träffa nya människor också! Oavsett i vilket forum.

Nu var du ödmjuk Sarah! Jag (läs undertecknad) och Ellen är så otroligt imponerade och glada över att få ta del av ditt brinnande engagemang för djur! WOW!
För alla er som inte känner Sarah - besök denna sida så förstår ni: https://www.facebook.com/SaveBuddha2017/?__tn__=kCH-R&eid=ARCvBYMsl_1wjjOT_Qek8dw775EXw5polVT9vECVad5ba5lBJ-6RTjJVrhoGHxz2nE0rvCx1IOtsVP5a&hc_ref=ARQFIhAumbRmMfLBk6Xhyb-mXWEzBcECIExEinjUzVPXr2B-giZAls4tEAPVxfnWlnM&fref=nf&__xts__[0]=68.ARBzilLRdWpiemQCFHl5JR1Ge-BRNcLZwrDRUmRseVY4inK1O7GgvIgJJmBC8SO6pYAYX8d07AE4OEykBpa2lp22khEd-nHEKrXDqVSGApyh5kgbtIqf8kbJJfIlpww4NOBdzlU3HLkLOu4hukY0cky6kzbCwBuojiItEtN4RUtRSF6-D7eIvmM87Jtz4nnO0Vc05M5jZiKlVdaNz_RTolP2N4zVNhxwppJUXZt-go56r-HVOxW8xdueS-zE0XhE44KSUp4uVfWuWVmfou6F4Vk2HgH-74l1e41Qv-Ua2_ucQUZqideslo2OTpCoATxXTTgCZa_bMb54ThNwnUPCHxk

Varför har du valt just rekryteringsbranschen?

-Det finns många anledningar men jag har testat på lite olika yrken (bl.a. som jurist  och som personlig tränare) och jag har alltid tyckt att rekryteringsprocesserna har varit intressanta och roliga. Så det väckte tanken hos mig att ta steget över till ”andra sidan”. Sedan intresserar jag mig väldigt mycket för människor. Listan är lång..

Över till en avrundande fråga - vilken är din favorit låt just nu?

-Oj, det varierar verkligen beroende på dag och humör. Men "Dance Monkey" av Tones and I spelas ofta på hög volym.

Oh vad kul! Har inte lyssnat sönder den låten (än).

Tack Sarah för en trevlig intervju och du har verkligen en fantastisk energi som smittar av sig med ett mod och en nyfikenhet som kommer att ta dig väldigt långt - vi är glada att vi får vara en del av din karriärsresa och du av vår. Varmt välkommen och stort lycka till från mig och Ellen!

-Tack själva!

Sarah 1.JPG

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor