facebook tracking

Varmt välkommen Emma Pizarro Munoz till Shaya Solutions!

temp_image_20190808_154919_6e8266c6-aba1-49fb-8263-e98a0d056e1f_6025583180682458960.jpg

Hej Emma och varmt välkommen till Shaya Solutions! Hur mår du? -Jag mår fint, tack som frågar!

Hur kom det sig att du valde just Shaya Solutions?
-Jag valde Shaya Solutions då jag direkt kände att det här företaget hade genuina grundvärderingar med en genomtänkt plan för hur man ska introducera, utveckla och vidareutveckla sina medarbetare. Det i kombination med att man jobbar tillsammans i team internt i bolaget.

Hur upplevde du din rekryteringsprocess på Shaya Solutions? 
-Den var utöver det vanliga. Efter en inledande telefonintervju deltog jag tillsammans med andra kandidater i en föreläsning där Joseph Öberg Shaya introducerade bolaget. Det som var förvånande var att han även kortfattat undervisade grunderna inom projektledning bl.a.. Jag tolkade det som att han ville ge något tillbaka för den tid och möda vi lagt ner för att vara med i rekryteringsprocessen, vilket jag verkligen uppskattade. Det gav mig en bild av att bolaget gärna går utanför ramarna.

Vad kul att du uppskattade rekryteringsprocessen och tack för den positiva feedbacken! Har inledningen av jobbet levt upp till förväntningarna?

-Jag har fått lära känna min kollega Ellen och observerat hur hon arbetat, därefter fått prova själv med att searcha kandidater samt ringa aktuella kandidater. Dessutom har jag varit med på en teambuilding-dag där vi lunchade och kollade konst på ArkDes/ Moderna Museet. Mitt intryck av introduktionen är att det finns en förståelse för att man behöver en inlärningsfas och inskolning där man får lov att göra misstag och att större ansvar kommer i den takt man känner sig trygg, allt med stöd av både kollega samt VD/grundare för företaget. Det är väldigt uppskattat.

Emma intervju.jpg

Roligt att läsa att introduktionen har gått bra och att den levt upp till förväntningarna! Vad gör du när du inte jobbar då?

 

-Lagar mat, pillar på små projekt (oftast måleri) och tränar för att hålla stressen i schack och hjärnan frisk. På senare år har jag insett att sova ordentligt är min bästa metod för att visa kärlek för mig själv, så det är väl det jag gör på fritiden.

Wow! Att visa sig själv kärlek genom att sova är något som verkligen fler borde ta efter, tack för att du delar med dig det!
Varför har du valt att satsa på HR-området?
-För att det är en stor del av HR-branschen. Mitt mål just nu är att få en inblick i det verkliga livet utanför personalvetarutbildningen.

Det hoppas vi verkligen att du ska få! Över till en avrundande fråga - vilken är din favorit låt just nu?
-Min favoritlåt just nu måste jag nog säga är BTS- Boy with luv feat. Halsey.

Bra låt! Tack Emma för en trevlig intervju och stort lycka till på Shaya Solutions!

-Tack, de inledande tre månaderna har börjat på ett lärorikt och utvecklande sätt, där jag verkligen fått komma in i verkligheten med rätt stöd. Väldigt roligt! Tack! Nu ska vi försöka hålla oss torra från sommarregnet :-)

Emma itw (2).jpg

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor