NYHET

Maria Paavola -
Extern rådgivare för Shaya Solutions

Maria Paavola

Maria Paavola blir extern rådgivare för Shaya Solutions

Maria är en passionerad och engagerad ingenjör som brinner för innovation med användaren i fokus och med teknik som hjälpmedel. Hon är grundaren av Teknikkvinnor, Sveriges största professionella nätverk för kvinnor och icke-binärer inom teknik (+29 000 medlemmar). Hon kliver in som extern rådgivare för Shaya Solutions där samarbetet på förhand är bestämt till 6 månader.

Grundaren och VD:n för Shaya Solutions, Joseph Öberg Shaya, säger;
"Teamet på Shaya Solutions är imponerade av Maria's driv och engagemang i flertalet frågor som ligger bolaget väldigt nära hjärtat. Att ta in Maria i rollen som extern rådgivare är i syfte att stärka vårt erbjudande på marknaden än mer för att ta nästa kliv i vår utveckling känns därför naturlig och självklar".


Maria kommenterar om varför hon valde att samarbeta med just Shaya Solutions;
”Jag har lärt känna Joseph som en intelligent, genuin och varm person med hjärta för både inkludering och entreprenörskap – ämnen jag själv brinner för och vill arbeta mer med. Därför känns det väldigt roligt att få lära känna gänget bakom Shaya Solutions, och bidra med mina erfarenheter i syfte att stärka företagets position ytterligare”.